Unikátny audio systém Sonus faber Suprema a šanca vyhrať slúchadlá Meze 109 PRO na výstave Audio Video Kino v Bratislave 2024

BIS audio s radosťou oznamuje, že na nadchádzajúcej výstave Audio Video Kino, ktorá sa uskutoční 27. – 29. septembra v Bratislave, predstaví exkluzívny high-endový reprosystém Sonus faber Suprema. Tento jedinečný systém, pozostávajúci z dvoch robustných stĺpov, dvoch stĺpových subwooferov a elektronickej výhybky, je pravým vrcholom dizajnu a zvukového inžinierstva. Návštevníci budú mať ako jediní v strednej Európe možnosť vidieť a počuť túto výnimočnú zostavu iba na výstave Audio Video Kino v Bratislave.

V rámci výstavy sa návštevníci môžu tešiť aj na atraktívnu súťaž. Spoločnosť BaSys Slovensko venuje jednému šťastnému návštevníkovi špičkové slúchadlá Meze 109 PRO v hodnote 799€. Tieto vysoko hodnotené slúchadlá sú známe svojou kvalitou a dizajnom, čo je ideálna príležitosť pre každého audiofila.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť zažiť špičkový zvuk a zúčastnite sa súťaže o exkluzívne slúchadlá a ďalšie hodnotné ceny. Vidíme sa na výstave Audio Video Kino, ktorá sa koná v hoteli NH Bratislava Gate One od 27. do 29. septembra.

www.audiovideokino.sk

watt-audio

Súvisiaci článok