ELECTROCOMPANIET AW 800 M – REFERENČNÝ VÝKONOVÝ ZOSILŇOVAČ

Novým komponentom referenčnej zostavy v našom štúdiu Duban Audio je výkonový zosilňovač od výrobcu Electrocompaniet.

Pri príležitosti 50. výročia založenia firmy a zároveň uplynutia 25 rokov od uvedenia legendárneho modelu AW 600 NEMO prišla táto nórska firma na trh s jeho nástupcom – referenčným monoblokovým zosilňovačom AW 800 M. Jedná sa o najvýkonnejší zosilňovač od tejto značky. Predstavuje modernizovaný, no stále nezameniteľný a charakteristický dizajn Electrocompaniet, ktorý dokonale ladí so všetkými súčasnými aj staršími produktmi tohto renomovaného výrobcu elegantnej hifi techniky.

Monoblok sa pýši výkonom 800 W na 8 ohmov, ktorý je možné použivať či už v stereo režime alebo aj v konfigurácií  bi-amping. Jednotlivé režimy zapojenia (mono, stereo alebo bi-amp) je jednoducho možné ovládať na zadnom panely prístroja.

Upgradu sa dočalo aj samotné šasi prístroja. Na novo navrhnutej čelnej doske nájdeme vygravírované elegantné logo a vylepšené tlačidlo napájania. Skriňa prístroja je vďaka brúsenému hliníku celkovo odolnejšia a zároveň pôsobí veľmi elegantným dojmom. Odrušenie nežiadúcich rezonancií zabezpečujú nožičky Soundcare SuperSpikes.

V prípade zájmu o návštevu štúdia Duban Audio sa môžete objednať na tel. čísle 0905 592 630 alebo mailom na duban@duban.sk.

watt-audio

Súvisiaci článok