REGA AETHOS – REFERENČNÝ INTEGROVANÝ ZOSILŇOVAČ

Stereo zosilňovač Aethos je umiestnený v úplne novom, na mieru navrhnutom šasi. Používa štyri výstupné tranzistory s výkonom 160 W na kanál, čo zabezpečuje výkon 156 W na kanál pri záťaži 6 Ω. Aethos pracuje v režime dual-mono, obsahuje na mieru navinutý toroidný transformátorom a regulované napájania pre citlivé zosilňovacie a ovládacie stupne. Predzosilňovač využíva obvodovú architektúru v triede A. Aethos je zosilňovač bez kompromisov s jediným cieľom: predniesť Vám hudbu čo najvernejšie.

Súčasťou nového dizajnu sú praktické funkcie, ako napríklad prepínateľný priamy vstup a výstup predzosilňovača, ktoré umožňujú použitie zosilňovača Aethos v širokom spektre systémov. Slúchadlový konektor bol integrovaný tak, aby prepínanie reproduktorov vykonávalo relé pre stlmenie výstupu, čím sa nenarúša signálová cesta a kvalita zvuku ostáva nenarušená.

Model Aethos získal mnohé prestížne ocenenia, medzi inými aj Najlepší stereo zosilňovač nad 3500 € od magazínu What HI-FI?, alebo hodnotenie 5 hviezdičiek portálu the-ear.net.

V prípade zájmu o návštevu štúdia Duban sa môžete objednať na tel. čísle 0905 592 630 alebo mailom na duban@duban.sk.

watt-audio

Súvisiaci článok